Productes

Màquina de gravat en 3D de vidre a la venda Màquines a l'engròs de màquines de gravat

La màquina de gravat de vidre AOL-3D s'utilitza per gravar imatges en 2D, 3D, figures individuals en productes de vidre i vidre. També podria treballar per a una producció a gran escala de 2D, animals 3D i plantes, arquitectures, models com ara cotxe, vaixell, avió, etc, i el programa d'escena en 3D.

Enviar la consultaChat Now
Detalls del producte


Jinan AOL CNC Machine Co., Ltd va ser fundada el 2005. Durant 10 anys, les màquines làser AOL abasten tot el mercat xinès i també són molt populars a Amèrica, Europa Occidental, Àsia Meridional, Àsia Oriental etc. Més de 80 països.

La sèrie AOL Laser 3D és la línia de gravat d'alta qualitat d'AOL. Perfecte per a tot, des de l'ús domèstic fins a l'inici d'una empresa, l'AOL Laser presenta un gravat d'alta qualitat, a un baix cost pel qual esteu buscant.

Màquina làser 1.AOL-3D Introducció:

Màquina de gravat submarí làser AOL-3D Rapid Scanner s'utilitza per gravar imatges en 2D, 3D, figures individuals en productes de vidre i vidre.

També podria treballar per a una producció a gran escala de 2D, animals 3D i plantes, arquitectures, models com ara cotxe, vaixell, avió, etc, i el programa d'escena en 3D.

2.Funcions

Tota la màquina té una estructura raonable, una velocitat ràpida d'escriptori, alta precisió, funció completa i un funcionament senzill i convenient. Es pot treballar contínuament durant un llarg període de 24 hores.

Gravació d'imatges estereoscòpies sense danyar la superfície del material que pot ser la conservació permanent.

3. Materials i indústries aplicables:

- Materials de decoració i processament de vidre, estudi, producció de miralls.

- Per artesania de cristall i vidre, records realitzats.

- Per premsat de premsat i gravat de ceràmica vidriada

4. Avantatges:

El producte adopta la tecnologia avançada de l'escàner de galvanòmetre, juntament amb el làser de doble freqüència YAG, de 2 KHz, més ràpid, el punt del làser és més fi i brillant, la imatge també serà més elaborada i animada.

Les peces clau de la màquina procedeixen principalment d'Alemanya i els EUA.

Aquesta màquina té el programari desenvolupat de manera independent, que tindrà una imatge 2D làser com impressió 3D. Té tecnologia original i el rang de gravat és gran.

Aquesta màquina és adequada per a la producció individual i per a la producció de lots.

Només es podria satisfer una màquina amb capacitat per a la distribució de la xarxa de botigues i la distribució de la xarxa electrònica.

La màquina AOL és 5K, la velocitat més ràpida a la Xina, fem servir el model làser Gemany Delas Q switch per assegurar-se que la freqüència del làser. El model làser xinès comú 2K, 3K, 4K és barat, però no es pot prometre la velocitat.

L'equip amb la màquina és Win 7 32 bit, també és compatible amb win8 o win10. El programari de gravat és compatible gairebé en tots els formularis, com ara Clo./Mbf./Lss./Las./CAD./Pnt//index./index./wrl// v3./3ds./dxf./stl./ Obj./off ./cad./seg fy./ jpg./ bmp. Etc.

També el preu inclou programari 2d a 3d i un disseny 3d molt, pot convertir la imatge de 2d persones a 3d pel programari directament.

crystal engraving machine wholesale3d crystal engraving machine price

crystal engraving machine for sale

Si voleu, també podeu enviar-nos el vostre disseny o fotografia, feu una mostra i us enviem el vídeo de gravació.


Jinan AOL és un dels fabricants i proveïdors professionals de la màquina de gravat làser a la Xina, benvinguts a comprar la nostra màquina de gravats de vidre 3D per a la venda fabricants de màquines de gravat a l'engròs de Jinan i comproveu el preu amb nosaltres.

Hot Tags: Màquina de gravat de vidre a la venda màquines de màquines de gravat a l'engròs, Xina, fabricants, proveïdors, compra, preu, Jinan
Productes relacionats
Investigació