Notícies
Casa > Notícies > Contingut
Com instal lar el tub làser en una màquina de tall làser
- Aug 03, 2017 -

1. instal·lació requisit

Assegureu-vos de seguir les instruccions de funcionament del model W2 com mostrat en la il·lustració. El poder dedicat P12 hauria de ser proveït. El pol positiu de tub làser està en alta tensió (la tensió d'encesa és 19kv). Pot provocar la conseqüència següent quan és fracassava a segueixi la instrucció: l'arc; del tub interior es ser perforat per electricitat i pot produir fuites d'aigua.

2. condicions de funcionament

L'aigua de refrigeració: utilitzant aigua purificada; 2 a 5 litres per minut; temperatura de l'aigua: 10℃-40℃.

L'ambient operatiu: temperatura 2-40℃; Humitat 10-60%.

L'actual treball: prova actual és 29mA. Màxim de treball actual és 29mA. El funcionament actual cal mantenir sota 27mA. La durada de la vida pot arribar a 8.000 hores si el corrent es manté per sota. 25mA. L'amperímetre d'estar connectat a l'elèctrode negatiu de tub làser.

Quan està treballant sota corrent sobre-elevats a llarg termini, el pol negatiu es appearlight groc i la durada de la vida es escurçar-se ràpidament.

Per protegir la pols d'entrant a la beina d'aïllament, si us plau embolica amb film plàstic.

3. treball d'actuació

Funció de tall.

Gravat de funció: molt bona. Quan el funcionament actual és 4mA i el tub està en l'estat de preionization, el làser es pot utilitzar per a gravat de l'impuls d'alta freqüència.

4. claus Notes

No netejar la superfície exterior del mirall sortida vídua amb eines com el tampó; en cas contrari el poder de producció es veurà seriosament afectat. El conformen són els mètodes designats per netejar la contaminació a la superfície exterior de mirall de finestra:

1) quan el mirall està contaminat, no es gira sobre el làser.

2) la superfície de mirall cap als costats amb un bufador aeri de cop.

3) esprai l'alcohol pur a la superfície del mirall amb vaporitzador.

4) activa el làser després que l'alcohol es totalment volatilized.

5) si els mètodes damunt no treballa eficaçment, cal demanar el professional d'utilitzar tampons amb alcohol per netejar la superfície de mirall de mig tall. La millor solució és per impedir la finestra contaminat.

 

Atenció: es prohibeix netejar el mirall amb acetona.

Els cargols en els extrems davant i darrera del tub làser no es traslladarà, en cas contrari es ser refusat la potència de sortida, fins i tot el tub es destruït.

Posar la acryl 300mm lluny de mirall de sortida, quan provant el seu lloc de làser.

5. seguretat

El raig làser és llum invisible. Si us plau portar ulleres protectores quan el làser de depuració. El pol positiu està en alta tensió. Prestar atenció a les marques de seguretat.

6. emmagatzematge i transport requisit

Vessar líquid de refrigeració en cas d'emmagatzematge i transport i cobrir la sortida terminal amb una bossa de plàstic antipols. L'entorn d'emmagatzematge és 2-40℃, i la humitat sol·licitada és 10-60%. Grup làser com en la forma original.

Bitllets importants: es demana utilitzar cinta adhesiva per l'esponja juntament amb tub làser per evitar que el tub de lliscament vertical durant el transport de ciment. L'esponja en el costat del mirall de sortida ha de ser 70 mm més enllà d'això, i l'esponja en el costat del mirall de reflexió ha de ser 50 mm més ampli.

Tubs operades de manera equivocada no estan garantits pel fabricant.