Notícies
Casa > Notícies > Contingut
Làser gravat màquina sabata processament superior
- Mar 02, 2016 -

Avantatges de làser de processament en una àmplia varietat de materials superiors ràpidament talla i buidament el patró, perquè el làser processen mètode de tractament sense contacte és, així no té cap a la part superior fora de deformació. Disposa de talla alta precisió, subclavicular fora cap flaix, processament de forma arbitrària i molts altres avantatges.

No obstant això és a causa de la característica de energia alta densitat làser, així tall làser o làser talla el material de la part superior, particularment llum materials (com el blanc, beix, etc), o materials especials (com materials de mirall), superfície superior o interior, cremat, o groc propensa.

Per prevenir aquest fenomen, en el moment de producció i processament, només ha de ser certa protecció a la superfície superior, el mètode habitual:

En primer lloc, s'adhereixen pel·lícula protectora, ser segur per post, Petar, sense bombolla.

Segon, alguns amarat d'alta, aquest mètode s'aplica a certs materials.

En tercer lloc, per ajustar el paràmetres de processament amb làser, mètode d'utilitzar diversos petits incendis moltes vegades.

Amb aquests tres punts estan dissenyats per evitar el tall làser o làser talla part superior quan l'alta temperatura, crema de superfície superior o interior i les mesures necessàries de protecció. Vénen a viure a la pràctica, els usuaris estan convidats a làser tractament valuosa experiència!