Notícies
Casa > Notícies > Contingut
Aplicacions de màquines de marcatge làser
- Nov 14, 2017 -

Es pot tallar una varietat de materials no metàl·lics. Per a accessoris de roba, envasos farmacèutics, envasos d'alcohol, ceràmica d'edificis, embalatge de begudes, tall de tela, productes de cautxú, placa de cera, regals d'artesania, components electrònics, cuir i altres indústries.

1. Es pot gravar metall i una varietat de materials no metàl·lics. Més adequats per a algunes aplicacions requereixen processos de precisió i d'alta precisió del producte.

2. Utilitzat en components electrònics, circuits integrats (IC), electrodomèstics, comunicacions mòbils, productes de maquinari, eines i accessoris, instruments de precisió, ulleres i rellotges, accessoris de joies, peces d'automòbils, claus de plàstic, materials de construcció, tubs de PVC, equips mèdics i altres indústries.

3. Or (or, plata, titani), òxids metàl·lics (tot tipus d'òxids metàl·lics), tractament especial de superfícies (fosfatat, alumini anoditzat, superfície de revestiment), material ABS (aparells elèctrics, habitatges, necessitats diàries) (botons translúcids , productes impresos), resina epoxi (components electrònics, embalatge, aïllament).


201603021110317624532.jpg